Rekrytointi

KoskiHoiva Oy on täysin kotimainen yritys, jonka perustana on sen omistajien ja työntekijöiden  omakohtaiset kokemukset hoivapalveluista; sitä kautta syntynyt halu tarjota hoivapalveluita laadukkaasti, asiakasta kunnioittaen ja arvostaen. Yrityksen arvot pohjautuvat hyvään palveluun, paikallisuuteen ja suomalaisen työn arvostukseen. Johtoajatuksena on pitää hyvää huolta sekä asiakkaista että henkilöstöstä – tarjota siis Pirkanmaan paras palvelukokemus ja työpaikka.

 

Haemme kasvavaan joukkoomme hoitajia

Etsimme KoskiHoivaan positiivisia, jo alalta kokemusta hankkineita lähihoitajia. Odotamme hakijoiltamme lähihoitajan tutkintoa tai tehtävään soveltuvaa vastaavaa aikaisempaa kouluasteista sosiaali- tai terveydenhuollon tutkintoa. Arvostamme voimassaolevaa hygieniapassia, ensiaputaitoja sekä lääkehoidon osaamisen koulutusta (LOP-koulutus). Kokemuksesi terveydenhoitoalan eri osa-alueilta katsotaan eduksesi. Työssä tarvitset ajokorttia ja mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Lasten parissa työskentelevien tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Toivomme, että koet kotihoidon itsenäiset ja vaihtelevat työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis sekä vastuuntuntoinen alan ammattilainen, joka aidosti viihtyy monipuolisessa työssä asiakkaidemme kodeissa. Hakijoilta tulee löytyä kykyä työskennellä yksin, vastuunottoa itsenäiseen työskentelyyn, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Et myöskään pienistä hätkähdä – sopeudut helposti äkkiä muuttuviin tilanteisiin. Työmme keskeisiä periaatteita ovat kuntouttava ja toimintakykyä ylläpitävä työote sekä vuorovaikutuksellinen ja avoin viestintä.

Kotihoitopalvelujemme avulla asiakkaamme saavat olla oman kodin tutussa ympäristössä, koska haluamme tehdä arjesta iloista ja ennen kaikkea turvallista. Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä asiakkaista, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 7-22 välille ja työtä on myös viikonloppuisin. Työssäsi vastaat asiakkaiden erilaisesta avustamisesta yksilökohtaisia toiveita ja tarpeita kunnioittaen sekä toimintakykyä ylläpitäen ja tukien. Hoitajana kehität myös hoitotyöhön liittyviä työmenetelmiä ja vastaat ja edustat omien asiakkaittesi asioista omahoitajuuden periaatteella.

Tarjoamme sinulle paikkaa viihtyisässä ja kasvavassa organisaatiossa, yrittäjähenkisen ja omistautuneen työyhteisön tukemana. Työnantajana olemme joustava ja kannustava – tavoitteenamme on aina pitkäaikaisen työsuhteen luominen. Mikäli koet olevasi sopiva tehtävään, lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen maija.halme@koskihoiva.fi

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja:
Maija Halme
Toimitusjohtaja
Puh.nro 044 011 2252
maija.halme@koskihoiva.fi

Etsimme kasvavaan joukkoomme lääkäriä

Voit olla geriatrisesta työstä kiinnostunut yleis- tai erikoislääkäri. Viihdyt yrittäjähenkisessä ja kasvavassa yrityksessä, jossa saat mukavan työyhteisön tuen ja jatkossa mahdollisuuden osakkuuteen.

Haemme kasvavaan joukkoomme kotityöpalvelujen ammattilaisia

Etsimme KoskiHoivaan positiivisia ja vastuuntuntoisia kodinhuoltajia. Odotamme hakijoiltamme kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkintoa tai tehtävään soveltuvaa vastaavaa tutkintoa. Koulutusta tärkeämpänä arvostamme kuitenkin kokemusta kotipalveluiden parista. Työssä tarvitset ajokorttia ja mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi.

Toivomme, että koet kotipalveluiden itsenäiset ja vaihtelevat työtehtävät omaksesi ja olet palvelualtis sekä vastuullinen ammattilainen, joka aidosti viihtyy monipuolisessa työssä asiakkaidemme kodeissa. Hakijoilta tulee löytyä kykyä työskennellä yksin, vastuunottoa itsenäiseen työskentelyyn, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Et myöskään pienistä hätkähdä – sopeudut helposti äkkiä muuttuviin tilanteisiin.

Työskentelet asiakkaiden kodeissa ja huolehdit asiakkaista hienotunteisesti, osaat valmistaa arkiruokaa ja hallitset kotien siivouksen sekä tekstiilihuollon. Työtehtäviisi voi kuulua lisäksi asiointipalveluita, kuten kaupassa tai pankissa käymistä. Jos sinua kiinnostaa hyvän arjen luominen muille ja saat innoitusta työstä, jonka päivittäiset tulokset näet tyytyväisillä kasvoilla, olet etsimämme henkilö!

Kotipalvelujemme avulla asiakkaamme saavat olla oman kodin tutussa ympäristössä, koska haluamme tehdä arjesta iloista ja ennen kaikkea turvallista. Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä asiakkaista, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 8-18 ajalle, mutta työtä saattaa olla joskus myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työssäsi olet asiakkaiden arjen apuna kunnioittaen heidän yksilökohtaisia toiveita ja tarpeita.

Tarjoamme sinulle paikkaa viihtyisässä ja kasvavassa organisaatiossa, yrittäjähenkisen ja omistautuneen työyhteisön tukemana. Työnantajana olemme joustava ja kannustava – tavoitteenamme on aina pitkäaikaisen työsuhteen luominen. Mikäli koet olevasi sopiva tehtävään, lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen maija.halme@koskihoiva.fi

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja:
Maija Halme
Toimitusjohtaja
Puh.nro 044 011 2252
maija.halme@koskihoiva.fi