KoskiHoiva Oy – Yritys

BLOGI

20.3.2018

Vastuuhoitajuus

jukka

Tyytyväinen asiakkaamme Jukka käy vastuuhoitajansa Eiran kanssa erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Vastuuhoitajuus

Aidosti läsnä. Meidän palvelulupauksemme on olla aidosti läsnä asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat tunteen siitä, että heistä aidosti välitetään. Jokaiselle KoskiHoivan kotihoidon asiakkaalle nimetään oma vastuuhoitaja. Vastuuhoitajamallimme myötä takaamme turvallisen ja tutun hoitosuhteen asiakkaillemme. Vastuuhoitaja on asiakkaan oma henkilökohtainen hoitaja, joka on vastuussa hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaillemme luodaan hoitosuhteen alkaessa KoskiHoivassa henkilökohtainen palvelu- ja hyvinvointisuunnitelma. Suunnitelma luodaan yhdessä asiakkaan kanssa ja siinä huomioidaan asiakkaan omat tarpeet, toiveet ja odotukset. Tarvittaessa suunnitelman laatimiseen voivat osallistua myös asiakkaan läheiset. Me tuomme palvelut kotiisi ja pidämme huolen palvelujemme laadusta.

Kotihoidon avulla tuemme asiakkaidemme päivittäistä toimintakykyä ja mahdollistamme asiakkaidemme kotona selviytymisen mahdollisimman pitkään. Meillä KoskiHoivassa on kokemusta asiakkaiden muuttuvista elämäntilanteista ja kykenemme nopeasti reagoimaan sekä joustamaan muuttuvissakin tilanteissa.  Vastuuhoitajuus on vahvuutemme muuttuvissa tilanteissa. Vastuuhoitajamme arvioi ja päivittää asiakkaansa kanssa hänen henkilökohtaista suunnitelmaansa tarpeen mukaan. Vastuuhoitajamallin avulla vahvistamme hoidon laatua oikea-aikaisella ja yhdenmukaisella hoitotyöllä.

Me KoskiHoivassa näemme, että jokainen ihminen on arvokas ja haluamme perustaa toimintamme vuorovaikutukselliseen ja luottamukselliseen hoitosuhteeseen. Me haluamme panostaa työntekijöidemme osaamiseen ja ystävälliseen sekä joustavaan ilmapiiriin. Haluamme jatkuvasti kehittää palvelujamme ja kuulla asiakkaidemme toiveita säännöllisesti. Keräsimme helmi-maaliskuun aikana asiakkailtamme palautetta toiminnastamme tyytyväisyyskyselyn avulla. Hoivapalveluidemme asiakkailta olemme saaneet erityiset hyvää palautetta henkilökuntamme ystävällisyydestä ja ammattitaidoista. Aiomme myös jatkossa toimia niin, että asiakkaamme kokevat tulevansa kuulluksi ja saavansa mahdollisuuden vaikuttaa palveluidemme kehittämiseen.

”Kotipalvelun työntekijät ovat ystävällisiä ja asiansa osaavia” –

Kotipalvelun asiakas

 

Aurinkoista kevään odotusta kaikille lukijoille,

Noora

TtM-opiskelija, KoskiHoivan harjoittelija

 

KoskiHoiva

KoskiHoiva Oy tuottaa hoito-, hoiva- ja terveydenhuoltopalveluita sekä elämisen turvallisuutta lisääviä turvapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Yhdistämme parhaat teknologiset ratkaisut, kumppanuudet ja palvelut asiakasta eniten hyödyttävällä tavalla. Tarjoamme hoiva-alan parhaan palvelukokemuksen. KoskiHoiva on palvelusetelituottaja ja voit valita meidät Tampereen Kotitorilla.

Lisätietoja palveluistamme verkkosivuiltamme www.koskihoiva.fi

Käy tykkäämässä meistä facebookissa www.facebook.com/koskihoiva

Voit kysyä lisää ja tilata maksuttoman tutustumiskäynnin numerosta 050 330 0099 tai jättämällä yhteydenottopyynnön verkkosivun lomakkeella http://www.koskihoiva.fi/asiakkaaksi/