KoskiHoiva Oy – Yritys

BLOGI

23.1.2018

Uusia kokemuksia kohti

Uudet kokemukset ovat palkitsevia ja usein niitä edeltävät pohdinnat osaamisesta ja kehittymismahdollisuuksista.

Minun nimeni on Noora ja opiskelen toista vuottani terveystieteitä Tampereen yliopistossa. Pääaineenani on hoitotiede ja suuntaudun hoitotyön johtamiseen. Aikaisemmalta koulutukseltani olen fysioterapeutti. Opintoni ovat koostuneet hoitotieteellisiin tutkimuksiin perehtymisestä, näyttöön perustuvan toiminnan opiskelusta, tutkimusmenetelmien harjoittelusta ja hallintotieteiden opiskelusta. Opinnot ovat myös avartaneet käsitystäni monesta ajankohtaisesta aiheesta, kuten sosiaali- ja terveysalan uudistuksesta eli sote-uudistuksesta. Opiskelun kautta on mahdollista ymmärtää muutostarpeita ja uudistuksia niin asiakkaan kuin myös hallinnollisesta näkökulmasta.

Sote-uudistus on hyvin suuri sosiaali- ja terveysalaan kohdistuva muutos. Sote-uudistuksen lähtökohtana on asiakaslähtöisten ja laadukkaiden sosiaali- ja terveyspalveluiden tarjoaminen. Asiakaslähtöisyyteen kuuluu valinnanvapaus, joka uudistuksen myötä antaisi asiakkaalle oikeuden valita palveluntarjoajan. Uudistuksella tavoitellaan palveluihin vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta. Vaikuttavien palveluiden ja hoitomuotojen tarjoaminen on käytännön työssä keskeistä. Vaikuttavuus tarkoittaa tehokkaiden ja tarkoituksenmukaisten hoitojen valintaa asiakkaalle. Tarkoituksena on tarjota asiakkaalle paras mahdollinen palvelukokemus.

Olen aloittamassa helmikuussa harjoitteluani KoskiHoivassa. Harjoittelun aikana saan loistavan mahdollisuuden tutustua KoskiHoivan toimintaan hallinnollisesta näkökulmasta aina palvelujentarjonnasta, henkilöstöön ja asiakkaisiin. Tavoitteenani on rohkeasti heittäytyä uuteen joukkoon ja tuoda ajatuksia sekä ehdotuksia KoskiHoivan toimintaan. KoskiHoivan arvojen mukaan toimintaani tulevat koko harjoittelun ajan ohjaamaan yksilöllisyys, luotettavuus ja ammattitaitoisuus.

 Oikein mukavaa alkanutta vuotta 2018 kaikille ja rohkeutta tarttua uusiin kokemuksiin.

Terkuin,

Noora Tommila

KoskiHoiva

KoskiHoiva Oy tuottaa hoito-, hoiva- ja terveydenhuoltopalveluita sekä elämisen turvallisuutta lisääviä turvapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Yhdistämme parhaat teknologiset ratkaisut, kumppanuudet ja palvelut asiakasta eniten hyödyttävällä tavalla. Tarjoamme hoiva-alan parhaan palvelukokemuksen. KoskiHoiva on palvelusetelituottaja ja voit valita meidät Tampereen Kotitorilla.

Lisätietoja palveluistamme verkkosivuiltamme www.koskihoiva.fi

Käy tykkäämässä meistä facebookissa www.facebook.com/koskihoiva

Voit kysyä lisää ja tilata maksuttoman tutustumiskäynnin numerosta 050 330 0099 tai jättämällä yhteydenottopyynnön verkkosivun lomakkeella http://www.koskihoiva.fi/asiakkaaksi/