KoskiHoiva Oy – Yritys

BLOGI

2.6.2018

Tietoa EU:n tietosuojauudistuksesta (GDPR)

Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) on henkilötietojen suojaa koskeva EU-säädös. Sitä aletaan soveltaa 25. toukokuuta 2018, ja se korvaa suurelta osin nykyisen tietosuojasääntelyn. Uudistus on suurin muutos, mitä tietosuojalainsäädäntöön on tehty viimeisten 20 vuoden aikana.

Lyhyesti sanottuna GDPR-asetusta sovelletaan kaikessa EU:n sisällä tapahtuvassa tai EU:n kansalaisiin liittyvässä henkilötietojen käsittelyssä – riippumatta siitä, missä tietoja käsittelevä yritys sijaitsee.

Tietosuoja-asetuksen tavoitteena on yhtenäistää ja yksinkertaistaa tietosuojasääntelyä ja vahvistaa henkilötietojen suojaamista samalla tavalla eri puolilla EU:ta.

Yksityishenkilöille asetus tarkoittaa, että he saavat vaikuttaa enemmän heistä säilytettäviin henkilötietoihin. EU:n alueella toimiville yrityksille uudistus tuo henkilötietojen käsittelyä koskevia lisävelvoitteita. Vaikka jotkut asiat muuttuvat, monet asiat pysyvät itse asiassa samoina.

Tietosuoja-asetus KoskiHoiva Oy:n näkökulmasta

Pidämme tietosuoja-asetusta tärkeänä uudistuksena Me uskomme, että tietosuoja-asetus parantaa henkilötietojen suojaa ja vaatii yrityksiä toimimaan läpinäkyvämmällä ja turvallisemmalla tavalla.

Asiakkaat voivat myös valita yhä joustavammin, miten heidän henkilötietojaan käsitellään ja hyötyä siten paremmista palveluista. Tavoitteemme on hyvin selvä – haluamme kehittää palveluja, joista on hyötyä asiakkaillemme. Meille on ensiarvoisen tärkeää olla selkeitä tällä alueella, sillä henkilötietoja ei tarvita vain maksujen käsittelyyn ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseen vaan myös turhien toistuvien vaiheiden poistamiseen ja henkilökohtaisemman käyttäjäkokemuksen luomiseen.

KoskiHoiva lähtee kaikessa toiminnassaan parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen t ja se koostuu juuri tästä osasta. Käsittelemme henkilötietoja erittäin huolellisesti ja mukautamme tarvittaessa tuotteitamme, järjestelmiämme ja prosessejamme GDPR:n sääntöjen mukaisiksi. Jatkamme tätä työtä vielä asetuksen voimaantulon jälkeenkin, ja parannamme palveluitamme asiakkaidemme yksityisyyden ehdoilla. Me välitämme asiakkaistamme, ja se tarkoittaa, että välitämme sinusta ja yksityisyydestäsi. Meille on tärkeää, että ehtomme ovat helposti saatavilla, ja että olet asiakkaana tietoinen, mitä tietoja keräämme ja käsittelemme palveluidemme tarjoamiseksi.

Mikäli haluat lisätietoja rekisteristämme, niin autamme sinua mielelläni asiakaspalvelu@koskihoiva.fi

 logo