KoskiHoiva Oy – Yritys

BLOGI

8.1.2018

Tärkeä voitto kotiin – hyvä Ilves!

Asiakkaallamme on Ilveksen kausikortti, joten hän on tuttu näky omalla paikallaan Hakametsässä. Hän käy paikan päällä myös muissa urheilu- ja kulttuuritapahtumissa ja seuraa urheilua aktiivisesti televisiosta. Tällä kertaa oli vuorossa Ilveksen pelipäivä, joten on aika valmistautua viihdyttävään perjantai-illan kiekkoiltaan yhdessä KoskiHoivan avustajan kanssa. Tilanne on ennakkoon kutkuttavan jännittävä, koska Ilveksen on voitettava ottelu säilyttääkseen mahdollisuuden jatkopeleihin runkosarjan jälkeen.

Peliin valmistautuminen alkoi noin tunti ennen pelin alkua. Taksi oli tilattu hyvissä ajoin etukäteen ja tuttu kuljettaja oli tulossa noutamaan sovittuun aikaan. Ennen lähtöä keskusteltiin ampumahiihtotuloksista ja sivuttiin myös Tour De Skin hiihtotuloksia. Tiedetään hyvin, miten Krista Pärmäkoski on hiihtänyt tai miten Mari Laukkanen ei tällä kertaa onnistunut ampumahiihtokisoissa. Kantaa otettiin sujuvasti myös tulevien kisojen viestihiihtäjiin ja oikeaan hiihtojärjestykseen. Keskustelun lomassa puettiin sopivat vaatteet ja Ilveksen kaulahuivihan kuuluu asiaan ilman muuta.

Kun taksi tuli, niin tuttuun tyyliin kuljettaja auttaa kyytiin ja samalla jutellaan jo tulevasta pelistä ja luodaan tunnelmaa. Hallille tullaan niin hyvissä ajoin, että ei ole kiirettä siirtyä omalle tutulle paikalle odottamaan ensimmäisen erän alkua. Odottaessa pohditaan eri pelaajien onnistumista viime peleissä ja yhtä mieltä ollaan siitäkin, että Lehtosen tulisi tällä kertaa aloittaa maalilla.

peli11

No niin ja sitten peliin. Vastassa on KooKoo Kouvolasta ja kuten jo todettiin, niin suora kolmen pisteen voitto olisi todella tärkeää.  Ensimmäisessä erässä KooKoo painaa peliä Ilveksen päätyyn, mutta Ilves saa loppuerästä myös tilanteita aikaan. Yhteisesti todettiin, että kunnon maalipaikkoja ei kuitenkaan ollut kummallakaan joukkueella. Peliä oli mukava seurata ja kommentointi oli sujuvaa, kun aina tiedettiin automaattisesti mikä pelaaja kiekkoa kuljettaa. Erätauolla kerrattiin ensimmäinen erä ja valmistauduttiin toiseen. Toisessa erässä tilanteita oli enemmän ja päästiin tulettamaan maalia. Vain yhtä, koska KooKoon maalin jätimme tuulettamatta. Toisella erätauolla kävimme läpi Ilveksen ensi kauden sopimustilannetta ja taisi siinä tulla pari pelaajahankintaehdotustakin tehtyä. Sitten alkoi kolmas ja kauden tähän asti tärkein erä. Voitto olisi saatava ja niin saatiinkin, vaikka lopussa kahden jäähyn aikaan tuntuikin jo, että mitenkähän tässä vielä käy. Ilves voitti KooKoon 3 – 2.

peli2

Pelin jälkeen fiilisteltiin vielä hetki ja lähdettiin kohti taksia, jonka kuljettaja otti meidät asiaankuuluvien pelikommentteineen vastaan. Kotona lämmitettiin vielä pientä iltapalaa ennen kuin pelireissu oli tältä kerralta paketissa.

Peli-ilta on viihdyttävä kokemus ottelun lopputuloksesta riippumatta, kun yhteistyö sujuu ja asiakkaan etu on ykkössijalla. Asiakkaan palvelukokemus rakentuu kaikkien osatekijöiden yhteisvaikutuksesta ja se on KoskiHoivalle aina tärkein asia. Siihen vaikuttaa toki myös ottelun lopputulos, koska voittopelin jälkeen on voittajafiilis ja tappiopelin jälkeen on suunnattava katse nopeammin tulevaan otteluun. Molempiin on kiekkofani tottunut – ja varsinkin Ilveksen fani 😊

Terveisin

Riku

logo

KoskiHoiva Oy tuottaa hoito-, hoiva- ja terveydenhuoltopalveluita sekä elämisen turvallisuutta lisääviä turvapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Yhdistämme parhaat teknologiset ratkaisut, kumppanuudet ja palvelut asiakasta eniten hyödyttävällä tavalla. Tarjoamme hoiva-alan parhaan palvelukokemuksen. KoskiHoiva on palvelusetelituottaja ja voit valita meidät Tampereen Kotitorilla.

Lisätietoja palveluistamme verkkosivuiltamme www.koskihoiva.fi

Käy tykkäämässä meistä facebookissa www.facebook.com/koskihoiva

Voit kysyä lisää ja tilata maksuttoman tutustumiskäynnin numerosta 050 330 0099 tai jättämällä yhteydenottopyynnön verkkosivun lomakkeella http://www.koskihoiva.fi/asiakkaaksi/