Henkilökunta

KoskiHoivassa työtä tehdään asiakkaan eduksi ammattitaidolla ja kokemuksella. Tutustu työntekijöihimme!

Anne

 

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja (amk) ja lisäkoulutuksia minulla on mm. gerontologinen hoitotyö, hyvinvointi- ja terveysteknologia ja johtamisen erikoisammattitutkinto.

Aloitin työssäni heinäkuussa 2018.  Omaan kokemusta kotihoidosta ja -palvelusta kuntasektorilta sekä esimiestyöstä viimeisen kahdenkymmenvuoden ajalta eri kunnista.  Minulle on erittäin tärkeää työssäni asiakkaan hyvä ja laadukas hoito ja esimiehenä oikeudenmukaisuus ja avoin ilmapiiri.

Tervetuloa tutustumaan minuun ja KoskiHoivaan!

– Anne Pystynen, hoivapalvelupäällikkö, sairaanhoitaja

Mari

Opintovapaalla.

”Hoitaessani ihmisiä pyrin tukemaan ja lisäämään heidän omia voimavarojaan ja tätä kautta parantamaan elämän laatua. Olen ollut hoitotyössä jo usean vuoden ajan ja minulla on monipuolista kokemusta eri ikäisten ihmisten hoitamisesta.

Luonteeltani olen iloinen, tunnollinen ja luotettava. Minulle sydämen asioita työssäni on laadukkaan hoidon antaminen.”

– Mari Pölkki, avainasiakasjohtaja, sairaanhoitaja

Kristiina

 ”Hoitotyössä kohtelen asiakkaita niin, kuin haluaisin itseäni kohdeltavan. Tehtäväni Koskihoivassa on kaiken ikäisten ihmisten kokonaisvaltaista auttamista tarpeen mukaan erilaisissa elämäntilanteissa.

Hoitotyötä olen tehnyt jo useamman vuoden ajan. Olen työskennellyt erilaisissa paikoissa, kuten kotihoidossa, kodinomaisessa palvelukodissa, tehostetussa palvelutalossa ja alaikäisen turvapaikan hakijoiden ryhmäkoti- ja tukiasumisyksikössä.

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja olen suuntautunut sairaanhoito ja huolenpitoon. Luonteeltani olen reipas, ystävällinen, luotettava ja tarkka. Minun tavoitteeni hoitotyössä on antaa hyvää hoitoa ja jättää hyvän jäljen hoidosta”

– Kristiina Kostama, vastuuhoitaja

Carita

”Kohtaan aina asiakkaat ihmisinä ja mielestäni on tärkeää,  että asiakkaalle jää hyvä ja turvallinen olo,  että hän on osaavissa käsissä ja kokemus että on tullut kuulluksi ja nähdyksi. Teen ilolla työtäni ja minulle on tärkeää tuottaa lämminhenkinen vuorovaikutus asiakkaalle. Olen työssäni aina olemassa juuri sinua varten.”

– Carita Kuirinlahti, vastuuhoitaja

Susanna

”Olen lähihoitajana toimiva monitaitoinen nainen. Minulta löytyy valmiuksia hoitaa niin lapsia kuin vanhuksiakin. Olen avoin kaikelle uudelle ja haen haasteisiin aina ratkaisut. Avoimuus ja luotettavuus ovat itselleni tärkeitä asioita ja vaalin niitä työssäni.”

– Susanna Saarinen, vastuuhoitaja

 

Laura

Heippa!

Olen Laura, koulutukseltani lähihoitaja. Suuntauduin sairaanhoitoon ja huolenpitoon.

Parasta minussa on sosiaalisuus ja se, että teen työtä täydellä sydämellä. Asiakkaiden vointi on minulle etusijalla, sekä olen joustava työssäni. Työkokemusta minulta löytyy niin lasten- kuin vanhustenkin parista.

Laura Sulkava, vastuuhoitaja

Laura

”Hei!!
Olen valmistunut lähihoitajaksi 2004 vanhuspuolelta. 
Vuonna 2009 lähdin takaisin kouluun ja 2010 valmistuin lähihoitajaksi ensihoitoon.
Olen työskennellyt useissa vanhusten yksiköissä sekä vammaispalvelun puolella. Viimeisin työpaikkani oli kuntoutusosasto, jossa työskentelin 10 vuotta.
Kotona minut pitää kiireisenä pieni tyttäreni.
Iloinen ja positiivinen asenteeni, ammattitaito sekä kuntouttava työotteeni ovat vahvimpia puoliani.”

– Laura Pekkola, vastuuhoitaja

Johanna

”Hei.

Olen koulutukseltani lähihoitaja, osaamisalana sairaanhoito ja huolenpito. Rauhallisuus ja iloinen asenne näkyy toiminnassani sekä tietenkin aito välittäminen. Hoitokokemusta löytyy vauvasta vaariin. ”

-Johanna Ojala, vastuuhoitaja

Meri

Olen Kuopiossa vuonna 2014 valmistunut lähihoitaja ja muuttanut Tampereelle 2016. Erikoistumisalana minulla on kuntoutus. Työkokemusta minulle on kertynyt mielenterveys -ja päihdepuolelta sekä henkilökohtaisen avustajan töistä.

Teen työni ammattitaidolla ja sydämelläni. Jokainen asiakas on minulle aina tärkeä ja pyrinkin näyttämään sen. Vahvuuksiani ovat positiivisuus, lämminhenkisyys ja se, että olen aidosti kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista.

Vapaa-aikanani käyn kuntosalilla, tapaan ystäviäni ja liikun metsissä, mieluiten avojaloin.

– Meri Reijonen, vastuuhoitaja

Anna

Jalkojen kunto on tärkeä osa terveyttä.

”Vaikka hoidan jalkoja, on työni lähtökohta aina ihminen ja tämän elämä kokonaisuutena. Olemme kaikki yksilöitä ja elämämme ja tilanteemme ovat erilaisia, joten ”valmiita ratkaisuja” ei voi, eikä mielestäni saa olla. Työssäni ja elämässäni olen erittäin joustava, mutta arvoistani en neuvottele. Tärkeimpiä arvojani ovat ihmisarvon ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, vastuullisuus, luottamus ja inhimillisyys.

Olen luonteeltani avoin, positiivinen ja ennakkoluuloton. Nautin työstä jossa saan tavata uusia erilaisia ihmisiä. Valmistuin vuonna 2000 farmaseutiksi ja 2010 suoritin jalkojenhoidon ammattitutkinnon. Tällä hetkellä opiskelen kolmatta vuotta sosionomiksi. Työkokemusta on ehtinyt kertyä paljon, olen työskennellyt mm. apteekeissa farmaseuttina, henkilökohtaisena avustajana, kolmannella sektorilla mielenterveys- ja päihdetyössä sekä julkisella sektorilla aikuissosiaalityössä.

Anna Murtonen, jalkojenhoitaja ja avustaja

Katrin

Hei

Olen valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2013 ja tarjoan klassista- ja urheiluhierontaa. Myös erilaiset lämpö- ja rentoutushieronnat onnistuu tilauksesta. Opiskelen tällä hetkellä fysioterapeutiksi ja olen syventynyt geriatriseen- ja lasten fysioterapiaan. Opiskelut ovat jo niin pitkällä, että voin toimia fysioterapeuttina eli olen viitta vailla valmis.

Olen työskennellyt kaiken ikäisten ihmisten parissa, avustajana, fysioterapeuttina ja hierojana. Ihmisten auttaminen ja ohjaaminen on minulle luontevaa. Pidän ihmisen psyykkistä, fyysistä ja sosiaalista hyvinvointia tärkeänä päivittäisen hyvinvoinnin vuoksi. Pyrin siis vahvistamaan ja parantamaan ihmisten päivittäistä liikunta- ja toimintakykyä.

-Katrin Kouchehbaghi, koulutettu urheiluhieroja ja valmistuva fysioterapeutti, avustaja

Pauliina

Aloitin hetki sitten KoskiHoivassa tekemään kotipalvelua, avustus- ja siivoustyötä.

Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen ja ahkera.
Aikaisempaa kokemusta minulla on henkilökohtaisen avustajan työstä sekä siivouksesta.

Mukava päästä työskentelemään KoskiHoivassa!

– Pauliina Palonen, avustaja

Jaana

Olen Jaana Nokialta ja vanhemmalla iällä otin uuden urasuunnan.

Toimin Koski Hoivassa yleisavustajana ja työnkuvaani kuuluu asiakkaiden kodin siivousta, kaupassa käyntiä, ulkoilua sekä seurustelua.

Kuuntelen asiakkaiden toiveita, missä arjen toiminnassa he kaipaavat apuani. Heidän hyvinvointinsa on minulle tärkeää.

– Jaana Saarinen, avustaja

 

Hanna

”Olen työtä pelkäämätön ja haluan antaa muille hyvän mielen. 
Se on minun mottoni. Olen käytännön ihminen, tasainen, rauhallinen, avoin, joustava sekä vastuuntuntoinen. Tulen kaikkien kanssa toimeen erittäin hyvin.

Olen koulutukseltani Kokki ja Kotitalousyrittäjä. Haluan olla ihmisten kanssa tekemisissä ja auttaa jokapäiväisissä asioissa, jotta jokainen voisi asua kotonaan mahdollisimman pitkään. Olen toiminut myös henkilökohtaisena avustajana. Saattohoito on jokseenkin tuttua. Olen työskennellyt tehostetussa palveluasumisen yksikössä. Työhöni kuului hoitaa vaikeasti dementoituneita vanhuksia.

Päiväkoti elämä on tullut minulle tutuksi. Haluan antaa aikani myös lapsille koska he ovat minulle yhtä tärkeitä siinä kuin vanhuksetkin.”

-Hanna Jartti, kodinhoitaja/avustaja

 

Nina

Niinalla on laitoshuoltajan koulutus ja omaa vankan kokemuksen niin koti-, laitos- kuin teollisuussiivouksesta.  Nina on liittynyt meidän avustajatiimiin joulukuussa 2017.  Niinan työtä kuvaa sanat tunnollinen, ahkera ja asiakaslähtöisyys.

Kari Kivistö

Vastaava lääkäri

Marja-Liisa Nieminen

Potilasasiamies