KoskiHoiva Oy – Yritys

BLOGI

25.8.2017

Kuntoutuksessa viihtyy, kun on seuralainen matkassa

Henkilön palvelusta saamaan kokemukseen ja hyötyyn vaikuttavat kaikki kohtaamiset hoitajan ja yrityksen kanssa. Parhaimmillaan hän kokee hoitajan olevan juuri hänen asiallaan joka kerta, hän kokee saavansa palvelun joustavasti ja ammattitaitoisesti sekä ehdottoman turvallisesti. Hän pystyy vaikuttamaan palveluunsa ja luottamaan siihen, että hoitaja kantaa vastuuta hänen hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti myös käyntiaikojen ulkopuolella. Parhaimmillaan henkilö saa apua nopeasti ja joustavasti tarpeen mukaan pitämällä yhteyttä suoraan vastuuhoitajan kanssa.

KoskiHoiva katsoo henkilön palvelutarvetta aina kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta ja kaikki hyvinvointia tukeva voidaan tehdä. Henkilö voi kertoa palautteen suoraan vastuuhoitajalle ja sopia palveluun liittyvät asiat suoraan ilman välikäsiä.

”Kiitettävä ja runsas apu”

Nämä sanat vastuuhoitajamme Kristiina kuuli hoidettavaltaan kuntoutusmatkan jälkeen jo pitempään jatkuneen hoitosuhteen kokemuksella. Kyseinen henkilö pyysi Kristiinaa mukaan kuntoutusmatkalle jo toisen kerran ja kolmaskin kerta on jo suunnitelmissa.

Kristiina:

”Koskihoivan asiakas kävi viiden päivän kestoisessa kuntoutuksessa, jossa olin hänen seuranaan.

asiakas-kuntosalilla

Hän harjoitti fysioterapian käynneillä seisomaan nousua ja kävelyä sekä käytti käsirestoraattoria.

 

 

asiakas-keilaradalla

Vapaa-aikana käytiin keilaamassa ja ampumassa ilma-aseella. Apu oli aina lähellä.

 

 

asiakas-odottaa-taksia

Tässä ollaan hyvin onnistuneiden kuntoutuspäivien jälkeen lähdössä kotia kohti. Olin mukana auttamassa hänen kuntoutusmatkansa järjestelyissä, kotona matkaan valmistautuessa, kuntoutuksessa koko ajan ja matkoilla sekä kotona matkan päättyessä.

Palvelu tuotetaan vastuuhoitajan ja hoidettavan yhteistyönä. Palvelusta saatu kokemus on aina jokaisella henkilöllä omansa, joten kohtaamme hoidettavamme aina yksilönä. KoskiHoiva suojelee henkilöä ja hänen arvojaan. 

Hyvä palvelu jää mieleen – tästä yhtenä osoituksena uudet yhteiset kuntoutusreissut.

Terveisin, Kristiina

kristiina-kostama2

 

KoskiHoiva Oy tuottaa hoito-, hoiva- ja terveydenhuoltopalveluita sekä elämisen turvallisuutta lisääviä turvapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Yhdistämme parhaat teknologiset ratkaisut, kumppanuudet ja palvelut asiakasta eniten hyödyttävällä tavalla. Tarjoamme hoiva-alan parhaan palvelukokemuksen. KoskiHoiva on palvelusetelituottaja ja voit valita meidät Tampereen Kotitorilla.

Lisätietoja palveluistamme verkkosivuiltamme www.koskihoiva.fi

Käy tykkäämässä meistä facebookissa www.facebook.com/koskihoiva

Voit kysyä lisää ja tilata maksuttoman tutustumiskäynnin numerosta 050 330 0099 tai jättämällä yhteydenottopyynnön verkkosivun lomakkeella http://www.koskihoiva.fi/asiakkaaksi/