KoskiHoiva Oy – Yritys

BLOGI

27.10.2017

Kauan odotettu matka Elämä Lapselle-konserttiin

Hoidamme asiakkaamme kuin haluaisimme itseämme hoidettavan.

Haluamme, että asiakkaamme kokee hoitajan olevan juuri hänen asiallaan joka kerta. Haluamme, että asiakkaamme kokee saavansa palvelun joustavasti ja ammattitaitoisesti sekä ehdottoman turvallisesti. Asiakkaamme pystyy vaikuttamaan palveluunsa ja luottamaan siihen, että hoitaja kantaa vastuuta hänen hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti myös käyntiaikojen ulkopuolella. Parhaimmillaan hän saa apua nopeasti ja joustavasti tarpeen mukaan pitämällä yhteyttä suoraan vastuuhoitajan kanssa.

KoskiHoiva katsoo henkilön palvelutarvetta aina kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta ja kaikki hyvinvointia tukeva voidaan tehdä. Henkilö voi kertoa palautteen suoraan vastuuhoitajalle ja sopia palveluun liittyvät asiat suoraan ilman välikäsiä.

Vastuuhoitaja Janita:

Asiakkaani olivat jo monen vuoden ajan toivoneet pääsevänsä katsomaan livenä Elämä Lapselle-konserttia Espoon Metro areenalle.

Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja lippujen hankintaan. Liput saatiinkin varattua jo hyvissä ajoin kuukautta ennen matkalle lähtöä.

whatsapp-image-2017-09-29-at-11-02-32

Seuraavaksi oli vuorossa ”mikä olisi paras vaihtoehto matkustaa sinne”  ja monen pähkäilyn jälkeen päädyttiin tilaamaan liput Onnibussiin edes takaisin ”joiden hinnat eivät päätä huimanneet”.

Onnibussilla päästiin Hervannasta Helsingin Kamppiin ja siitä matka jatkui tilatulla taksilla kohti metro areenaa.

whatsapp-image-2017-09-29-at-11-02-551

whatsapp-image-2017-09-29-at-11-04-40

Ennen konserttiin menoa poikettiin tankkaamassa makoisat burgerit, jolla pärjättiin sitten loppu ilta.

whatsapp-image-2017-09-29-at-11-04-04

Konsertti oli huikea elämys, joka sisälsi iloa ja kyyneliä pikkupotilaiden tarinoita kuunnellessa.

whatsapp-image-2017-09-29-at-11-03-41

Matka onnistui odotetulla tavalla jopa niin hyvin, että luvattiin lähteä ensi vuonna tekemään samanlainen reissu uudelleen 🙂

Terveisin Janita

logo

KoskiHoiva Oy tuottaa hoito-, hoiva- ja terveydenhuoltopalveluita sekä elämisen turvallisuutta lisääviä turvapalveluja kaikenikäisille asiakkaille. Yhdistämme parhaat teknologiset ratkaisut, kumppanuudet ja palvelut asiakasta eniten hyödyttävällä tavalla. Tarjoamme hoiva-alan parhaan palvelukokemuksen. KoskiHoiva on palvelusetelituottaja ja voit valita meidät Tampereen Kotitorilla.

Lisätietoja palveluistamme verkkosivuiltamme www.koskihoiva.fi

Käy tykkäämässä meistä facebookissa www.facebook.com/koskihoiva

Voit kysyä lisää ja tilata maksuttoman tutustumiskäynnin numerosta 050 330 0099 tai jättämällä yhteydenottopyynnön verkkosivun lomakkeella http://www.koskihoiva.fi/asiakkaaksi/