Ajankohtaista

17.3

Toimintamme jatkuvuuden kannalta oleellisia asioita on:

Varhaiskasvatuksen yksiköt jatkavat toimintaansa. Jos vanhemmat voivat järjestää lastensa hoidon toisaalla, heidän toivotaan tekevän näin. Tämä siis tarkoittaa sitä, että tällä pyritään pitämään terveys- ja sosiaalipalveluhenkilöstön työssäkäynti asiakkaiden / potilaiden hoitoa varten.

Yli 70-vuotiaat kansalaiset velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan. Hoitokäynnit järjestetään, mikä esim. asiakas ei itse halua perua käyntejä.

Hallituksen suositus koskee, kun on kyse normaalista sosiaalista kanssakäymisestä kyse, ei asiakkaan hoidosta riippuvista käynneistä. Näillä käynneillä, joissa teemme hoidollisia toimenpiteitä ja menemme lähelle asiakasta, käytämme tarvittaessa lisäsuojausta (nenä-suumaskit, lähikontaktissa suojatakki).

Asiakaskäynnit hoidetaan mahdollisimman normaalisti huomoiden THL:n ja eri kaupungien ohjeistukset.

Lisää hallituksen linjaamista toimenpiteistä voit lukea täältä.

 

12.3

KoskiHoiva Oy ja meidän järjestämät yleisötapahtumat pyritään mahdollisuuksien mukaan siirtämään myöhäisempään ajankohtaan Korona -virusepidemian vuoksi.

Seuraamme erittäin tarkasti THL:n ja muiden viranomaisten suosituksia / ohjeistuksia asiasta sekä teemme toimenpiteitä niiden ohjeistuksien mukaan.

Tällä hetkellä pystymme toteuttamaan kaikki asiakaskäynnit normaalisti, mutta mikäli tilanne muuttuu, niin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikki asiakkaisiin.

Henkilökuntamme on saanut tarkat hygieniaohjeistukset:
1. Pidä kynnet lyhyinä ja kynsinauhat ehjinä
2. Korut; sormukset ja käsikorut, kellot pois työaikana
3. Pese kädet huolellisesti lämpöisellä vedellä ja saippualla jokaiselle asiakkaalle mennessä ja lähtiessä ja kuivataan paperiin (toimistolta saa käsipaperia) asiakkaiden pyyheliinooja EI saa käyttää!
4. Käytä käsidesiä pesun jälkeen ja aina tarvittaessa.
Suojakäsineiden käyttö
– Suojakäsineet laitetaan puhtaisiin/kuiviin ja desinfioituihin käsiin!
– Ei vähennä käsihuuhteen käyttöä!
– Käsineet ovat potilas- ja työvaihekohtaiset.

 

1.2.

Kuukausi vaihtuu ja meillä on jännittäviä uutisia.
Helmikuun 18. päivä meillä alkaa Pauliinan vetämä ikäneuvola, jonka tavoitteena on hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen.
Ikäneuvola on matalan kynnyksen paikka, jossa on tarjolla neuvontaa itsenäisesti kotona asuville yli 65-vuotialle.
Neuvolassa saat tietoa esim. erilaisista tuista kuten leskeneläkkeestä tai täällä voidaan suorittaa erilaisia mittauksia, lääkehuoltoa ja haavanhoitoa.

Soita ja varaa aika tai tule poikkeamaan paikan päällä ja katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi.

Ajanvaraus / lisätietoja ma, ti ja to klo 8-9 numerosta 050 345 1209
Neuvola on auki tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 täällä Federleynkatu 9ssä ajavarauksella.

Ajan voit varata vaikka heti!